Altrex Tele-Smart-up pro Telescopische ladder 420
* De foto kan afwijken van de omschrijving, het genoemde aantal treden in de omschrijving is leidend!

Altrex Tele-Smart-up pro Telescopische ladder 420


Dit is de eerste telescopische ladder met geïntegreerde muurafhouder met een handige toolbag. Wat deze ladder bijzonder maakt is dat het automatisch inschuifbaar is en extra diepe sporten heeft. Alle specificaties
* Backpack Trolley
De Tele-ProMatic® is handig mee te nemen in de Backpack Trolley. Zowel als rugzak te gebruiken als op wieltjes als rolkoffer.

 Op voorraad

 Levenslange garantie op laswerk

 Tijdelijk 20% korting

 Betrouwbaar 5000+ klanten

prijs:  € 575,19 excl btw   NU t/m zondag:   € 460,16 excl btw
€ 556,79 incl btw

 

De telescopische ladder wordt gezien als de perfecte telescoopladder voor iedere situatie. De telescoopladder is te gebruiken op verschillende hoogtes met een maximale werkhoogte van 420 cm. De ladder is extra veilig gemaakt door onder andere een trede rood te maken wat aangeeft wat de maximale veilige stahoogte is. Daarnaast heeft deze telescoopladder extra diepe sporten wat zorgt voor een comfortabel sta gemak. De antislip voeten zorgen ervoor dat de ladder goed op z`n plek blijft staan.

De telescoopladder is eenvoudig in gebruik. De ladder is gemakkelijk in te elkaar te schuiven met de automatische handbediening. Zo kunt u de ladder gemakkelijk en snel overal mee naar toe nemen, met de opberglengte van 83 cm past het makkelijk in iedere auto. De telescoopladder wordt geleverde met een handige Toolbag, zodat u 5 kg aan gereedschap mee naar boven kunt nemen. De telescoopladder is gemakkelijk mee te nemen in de los verkrijgbare Backpack Trolley.


De telescopische ladder voldoet aan de Warenwet en NEN 2484 voor particulier gebruik en wordt geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie.
 

 

Aantal sporten 1x11
Gewicht 12kg
Gewicht categorie 10-15kg
Max werkhoogte 4,2m
Merk Altrex
Opberglengte 0.83m
Opberglengte categorie 0-1m
Uitgeschoven lengte 3,2m
Werkhoogte categorie 4-5m