Lange ladders

Ladders zijn er in allerlei vormen en modellen. Van niet zo lang tot heel erg lang. Wij krijgen regelmatig de vraag of wij ook ladders met een lengte van 9 meter of langer verkopen. En dat hebben we!


Wij hebben verschillende types, die we hieronder behandelen:


De Premium ladder 3x14
Dit is een professionele driedelige reformladder van het merk ASC. De trap is voorzien van een blauwe poedercoating en alle treden van de ladder zijn gefelst, gelast en nog eens extra opgesloten in het profiel. De ladder heeft een opruimlengte van 3,80 meter en een uitgeschoven lengte van 9,05 meter.


De Premium ladder 3x16
Dit is net als de Premium ladder 3x14 een professionele driedelige reformladder van het merk ASC. De trap is voorzien van een blauwe poedercoating en alle treden van de ladder zijn gefelst, gelast en nog eens extra opgesloten in het profiel. De ladder heeft een opruimlengte van 4,25 meter en een uitgeschoven lengte van 10,25 meter.


De Altrex Mounter 3x14
Dit is een professionele driedelige lichtgewicht ladder van het merk Altrex. Deze ladder heeft een zwarte vuilafstotende poedercoating en kan ook in de A-opstelling gebruikt worden. De onderkant is voorzien van een stabiliteitsbalk welke het mogelijk maakt om de ladder ook op terrein dat niet helemaal vlak is te gebruiken. De opberglengte is 3,90 meter en de uitgeschoven lengte is 9,35 meter.


De Altrex Mounter 2x20
Dit is een professionele tweedelige lichtgewicht ladder van het merk Altrex. Deze ladder heeft een zwarte vuilafstotende poedercoating en is geschikt voor zeer intensieve professionele werkzaamheden. De onderkant is voorzien van een stabiliteitsbalk welke het mogelijk maakt om de ladder ook op terrein dat niet helemaal vlak is te gebruiken. Naast rechtopstaand is deze ladder ook in de A stand te gebruiken. De opberglengte is 5,55 meter en de uitgeschoven lengte is 9,85 meter.


De Altrex Nevada NZR3094
Deze ergonomische ladder is voorzien van ERGO-GRIP. Deze ladder is uitgevoerd met gebogen bomen en heeft een zwarte vuilafstotende coating. Door het ergonomische kokerprofiel blijven armen en handen in een natuurlijke houding bij gebruik wat deze ladder zeer comfortabel in gebruik maakt. De opberglengte is 4,15 meter en de uitgeschoven lengte is 9,45 meter.

 

Altrex Nevada NZR3094