Telescoopladders

Wat zijn telescoopladders?

Telescoopladders zijn lichtgewicht, makkelijk draagbaar en mensvriendelijk. Telescoopladders zijn uitschuifbaar en meestal gemaakt van aluminium.

Telescoopladders zijn zeer in trek vanwege de draagbaarheid. Daarnaast is een telescoopladder zeer gemakkelijk op te bergen. De telescoopladder ASC Telescoopladder 3,3 mtr. Heeft bijvoorbeeld een uitgeschoven lengte van 3,3 meter, maar een opberglengte van 78 cm. Telescoopladders kunnen hiermee gemakkelijk opgeborgen worden op zolder of in de schuur en zijn goed in personenauto’s te vervoeren. Daarnaast zijn deze ladders gemakkelijk te monteren en te demonteren.

Belangrijke punten bij het aanschaffen van een telescoopladder

Wanneer u een telescoopladder gaat aanschaffen, is de eerste vraag die u zichzelf moet stellen welke lengte u nodig heeft. Een lengte die erg populair is, is 4,2 meter. Dit is een ideale hoogte voor bijvoorbeeld het lappen van de ramen, zolders, het verven van huizen en in de bouw. Een groot voordeel is dat u de ladder niet per se in zijn volledige lengte hoeft te gebruiken, de ladder hoeft u niet volledig uit te schuiven.
Veel telescopische ladders zijn voorzien van rubber voeten. Deze voorkomen dat u wegglijdt. Daarnaast voorkomen deze voeten bijvoorbeeld krassen in uw vloer binnen.


De voordelen van een telescoopladder op een rijtje:

  • Wel een lange ladder, weinig opbergruimte nodig
  • Lichtgewicht
  • Makkelijk draagbaar
  • Meestal voorzien van rubberen voeten
  • Ook niet op volledige lengte bruikbaar
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten

Uw telescoopladder bestellen bij LadderExpert.NL

Uw telescoopladder bestellen bij LadderExpert.NL houdt in dat u gaat voor professionele kwaliteit en lage prijzen in combinatie met een snelle levering uit voorraad. Al onze telescoopladders vindt u hier. Hulp nodig bij het uitzoeken van uw ladder? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel 085-4017989