Altrex Ladders

Naast de ladders en trappen van ASC, hebben wij nu ook professionele ladders en trappen van Altrex. Deze zijn zowel particulier als zakelijk te gebruiken!
In de productomschrijving worden de specificaties van het product omschreven. Hierdoor kunt u een goede keuze maken. Alle producten voldoen aan de geldende normen en wetten. 

Het brede assortiment bestaat uit:
  • robuuste huishoudtrappen
  • vouwladders
  • ladders
  • telescopische ladders
Hier worden een aantal termen behandeld, welke gebruikt worden bij de product specificaties.
 
Maximale werkhoogte van Altrex
Het is belangrijk om te weten wat de maximale werkhoogte is bij de trappen en ladders. Dit is voor de keuze erg belangrijk, maar ook voor veiligheid tijdens het gebruiken.
De maximale werkhoogte is het hoogst bereikbare punt waar gewerkt kan worden. Bij een A-vorm ladder is dit erg van belang.
Een A-vorm ladder kan vrijstaand geplaatst worden, maar wanneer de ladder rechtop staat, is de werkhoogte natuurlijk hoger.
Een goed voorbeeld is de Altrex Mounter 2-delige reformladder.
 
 
Opberglengte van Altrex
Om de ladder of trap een goede opbergplek te geven en te vervoeren, is het belangrijk om te weten wat de opberglengte is. Dit staat ook duidelijk aangegeven bij de product specificaties.
Zo weet je altijd waar je terecht kunt met de ladder of trap en waarmee je het kan vervoeren. 
 
Uitgeschoven lengte van Altrex
De uitgeschoven lengte geeft aan hoe hoog een ladder of trap totaal is als deze helemaal uitgeschoven en uitgeklapt is.
 
Wetten en normen
De producten van Altrex voldoen allemaal aan de gestelde normen en wetten. De normen en wetten stellen vast hoe het product eruit moet zien, hoe sterk het moet zijn en welke belasting het moet kunnen hebben.
In Nederland moeten alle ladders en trappen voldoen aan de warenwet. Alle vouwladders van Altrex voldoen aan de Europese norm EN 131.
Een goed voorbeeld is de Altrex Varitrex Teleprof 4 x 4.
 
 
Welke ladder of trap heb jij nodig? Er zit vast en zeker iets voor jou tussen!