Hoe vervoer ik een ladder?

Een verlengingsladder is handig voor veel klusjes. Deze extra lange ladders worden gebruikt om hoge niveaus te bereiken die een normale ladder of een vouwladder niet zal bereiken. Vervoer kan lastig zijn.

Stap 1
Transporteer een verlengingsladder naar uw werkplek met veiligheid in gedachten. Of je nu een verlengingsladder huurt of er een koopt, je moet de ladder beveiligen met een soort van sjorringen. Touw of palriemen zullen voldoende zijn. Een Rhino ladder safeclamp kan ook heel gemakkelijk zijn.

Stap 2
Laad de verlengingsladder op een van de verschillende opties. De eenvoudigste manier is om een verlengingsladder op een vrachtwagen met een ladder of materiaalrek te laden. Op deze manier kan de ladder plat op twee oppervlakken boven het voertuig liggen en kan hij veilig worden vastgemaakt met uw touw of spanbanden.

Stap 3
Overweeg een andere optie als u geen ladder of materiaalrek hebt. Leg de ladder in het bed van uw vrachtwagen. Breng de achterkant van de ladder naar beneden in de richting van uw cabine. Dit helpt de ladder stabiel te leggen, voor wanneer u hem transporteert. Bindt de ladder af met behulp van de hierboven genoemde methoden.

Stap 4
Plan zorgvuldig als u een verlengingsladder vervoert met een auto. Breng eerst een kussen op het dak van uw auto aan om schade aan de lak van de auto te voorkomen. Centreer de ladder in het midden van het dak. Zorg ervoor dat de ladder ook gecentreerd is voor en achter het voertuig, zodat de lading gelijkmatig wordt verdeeld.

Stap 5
Bind de verlengde ladder stevig vast wanneer u deze met de auto vervoert. Neem vier stukken touw en knoop twee aan de voorkant van de ladder en twee aan de achterkant. Zet stevig vast aan elke kant van uw voor- en achterbumpers. Dit werkt als een piramide-stropdas zodat de ladder niet van de ene naar de andere kant of van voren naar achteren kan schuiven.

Marketing tip: Whitelabel linkbuilding