Upgrade de gevel van uw woning met houten voordeur en garagedeuren!
Hoe geeft u uw gevel een luxere uitstraling?
 
Vindt u de gevel van uw woning wat saai? Wilt u graag een wat luxere aanblik van uw huis?
Begin dan eens met een andere voor- en garagedeur. Hiermee bereikt u relatief eenvoudig een totale facelift van uw woning! Een houten voordeur zorgt voor een rustige en stijlvolle uitstraling. Een bijpassende garagedeur geeft eenheid. Wat zijn de mogelijkheden? We lichten het een ander voor u toe.
 
Waarom een houten voordeur met bijpassende garagedeur?
De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Als dit er goed uit ziet dan is de eerste indruk al goed. Wanneer u ook een garage heeft creëert u enorm veel rust door deze deur in hetzelfde hout als de voordeur te laten maken. Een wereld van verschil!
 
Wist u dat het ook nog mogelijk is uw hele gevel met hetzelfde hout als de voordeur en/of garagedeur te laten bekleden?
 
Voordelen van houten voordeuren
We spraken zojuist al over houten deuren. Dit is niet voor niets want hout is van nature een prachtig materiaal, met mooie uitstraling. Maar er zijn nog veel meer voordelen van hout als materiaal voor uw voordeur en garagedeuren:
Hoge isolatiewaarde – bespaart op uw stookkosten
Makkelijk op maat te maken
Met behulp van olie of lak in elke gewenste tint te maken
Verschillende profielen te realiseren
Duurzaam materiaal
 
U kunt kiezen voor een standaard voordeur, bij elke bouwmarkt verkrijgbaar. Vaak is dit al een mooie boost voor uw woning. Wilt u echter een deur die precies bij uw smaak én uw woning past dan kunt ervoor kiezen de deuren op maat te laten maken. Uw eigen ontwerp of het ontwerp van een architect kan worden omgezet naar de perfecte en persoonlijke voordeur en/of garagedeuren. Heb je ook al nagedacht over houten raamdecoratie? Dit past er perfect bij!
 
Waar koopt u houten garage- en voordeuren?
Wanneer u kiest voor maatwerk heeft u een betrouwbare leverancier nodig. Die vindt u niet op elke straathoek. Gelukkig kunt op internet de goede aanbieders vinden. Let hierbij op garantieperiode, mogelijkheid tot persoonlijk contact en lees de recensies. Een goede leverancier komt bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te beoordelen. 
 
 
We wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe, luxe gevel!