Binnenkort verhuizen? Met deze tips is het minder zwaar!

Binnenkort verhuizen? Met deze tips is het minder zwaar!

Ben jij van plan te gaan verhuizen? Dan is het een goed plan dit artikel even door te nemen. Wanneer je dit artikel hebt doorgelezen kan jij het verhuizen een stuk makkelijker maken. Een verhuizing is erg zwaar en tijdrovend, het zou toch ideaal zijn als deze tijd en energie kan besparen. Maar hoe doe je dit? Lees de onderstaande tips en je bent op de hoogte.
 

Huur een verhuisbedrijf in

Het inhuren van een verhuisbedrijf kan er voor zorgen dat jouw verhuizing binnen no time is geregeld. Het daarbij wel belangrijk dat je de goede verhuizer kiest. Het kiezen van de juiste verhuizer is niet gemakkelijk. Je zult daarom eerst goed moeten vergelijken en het gesprek aan gaan met de verschillende bedrijven. Er zit veel verschil in verhuisbedrijven, sommige kunnen bijvoorbeeld helpen bij enorm zware spullen. Als jij een piano hebt die je door een groot dakraam naar buiten moet brengen dan zul je een bedrijf moeten inhuren die gebruik kan maken van een hijskraan. Heb je een bedrijf alleen maar nodig bij het tillen en verplaatsen van spullen? Dan kun je de meeste verhuisbedrijven inhuren, eigenlijk kunnen zij dit allemaal. Voordat je een verhuisbedrijf inhuurt is het verstandig eerst afspraken te maken met je baas. Als je een verhuisbedrijf moet laten komen in het weekend gelden er hoge toeslagen. Deze toeslagen kunne hoog oplopen, op zondag lopen deze soms op tot 100 procent.

Verhuislift

Als je geen bedrijf wilt inhuren maar de verhuizing zelf wilt doen vanwege financiële redenen is dit natuurlijk begrijpelijk. Een tip is dan om een verhuislift in te huren. Deze lift kan iedereen gebruiken bij het verplaatsen van spullen. Dit scheelt enorm veel mankracht, je wilt ten slotte ook niet door je rug gaan. Zo kun je met gemak je nieuwe huis inrichten! Naast een lift, is ook een goede ladder onmisbaar. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig jouw raamdecoratie ophangen, schilderwerk doen, lampen monteren en grondig schoonmaken.