Lingerie die een sexy gevoel geeft

Ben je een vrouw en ga je regelmatig shoppen voor nieuwe lingerie? Dan is de kans groot dat je al een of meerdere keren een babydoll bent tegen gekomen. Deze korte nachtjapon is al enkele jaren enorm populair en wordt steeds meer verkocht. Dat is niet voor niks want dit soort lingerie zorgt voor veel afwisseling op de klassieke lingerie. In deze blog gaan we je meer vertellen over dit type lingerie!

Wat is een babydoll dress?

Eigenlijk is dit niet meer dan een kort nachtjapon. Deze wordt in veel gevallen gedragen om opwinding bij de partner te creëren. Je kunt een babydoll herkennen aan de (voorgevormde) cups waar een kort rokje uitvalt. De stof is doorschijnend en heeft dus niet de bedoeling om veel te verhullen. Soms kan de stof zelfs bijna doorzichtig zijn waardoor alles goed te zien is. Meestal komt dit rokje tot de heup maar bij sommige modellen valt het juist korter uit. Voel je je hier op je gemak bij? Dan kun je gebruik maken van een babydoll die kort is. Heb je dit liever niet? Dan kun je gebruik maken van het reguliere of extra lange model.

Waar wordt dit soort lingerie van gemaakt?

Een babydoll kan van veel verschillende soorten materialen worden gemaakt. In veel gevallen wordt er satijn gebruikt voor het maken van een babydoll omdat dit er luxer uitziet en een erg luchtig stofje is. Ze kunnen echter ook gemaakt worden van kant en tule. Ook dit zijn net als satijn dunne stofjes wat zorgt dat dit erg luchtig en losjes zit. Hierdoor kan een babydoll perfect gebruikt worden als nachthemd.

De verschillende soorten babydoll dresses

Standaard is een babydoll een wijd uitlopend nachthemd dat gemaakt is van een luchtige stof. In veel situaties is dit kledingstuk afgewerkt met kanten of ruches voor een sensuele look. Dit instap model is geschikt voor iedereen en zit vooral erg comfortabel. Uitdagendere vrouwen kunnen kiezen voor een jurkje met dunnere en naaktere stofjes. Deze zijn perfect geschikt om je partner te verleiden. Ben je meer van vrolijke kleurtjes en drukke of hippe printjes? Dan is de flitsende babydoll perfect voor jou!