Telescoopladder 3 sporten WAKÜ
* De foto kan afwijken van de omschrijving, het genoemde aantal treden in de omschrijving is leidend!

Telescoopladder 3 sporten WAKÜ


De Waku telescoopladder is een ladder en trap in één. De multifunctionele ladders is te gebruiken als rechte ladder, ladder in A-stand, maar ook als dubbele trap en zelfs op ongelijk niveau. Alle specificaties

 Op voorraad

 Levenslange garantie op laswerk

 Tijdelijk 20% korting

 Betrouwbaar 5000+ klanten

prijs:  € 589,46 excl btw   NU t/m zondag:   € 471,57 excl btw
€ 570,60 incl btw

 

Deze multifunctionele ladder is ideaal omdat het op meerdere manieren in te zetten is. Zo kunt u de ladder als rechte ladder gebruiken en dan heeft het een hoogte van 310 cm en dat terwijl de ladder ingeklapt maar 102 cm is, de ladder neemt dus niet veel ruimte in beslag en is makkelijk mee te nemen. Daarnaast weegt de ladder, zie ook als dubbele trap kan fungeren, maar 10 kilo.


De telescoopladder is bedoeld voor professioneel gebruik en is extra stevig. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u niet stabiel staat, zelfs als u op ongelijk niveau staat. De ladder heeft namelijk twee centrale verankeringspunten en hiermee kunt u de ladder gemakkelijk per trede verstellen. De Waku ladder heeft 6 sporten, maar is door de uitschuiffunctie te verstellen naar 10 sporten. Deze telescoopladder is zeer geschikt voor monteurs, installateurs, schilders en andere industriële beroepen.

 

De waku telescoopladder voldoet aan NEN 2484 / EN 131 norm.

Aantal sporten 6-10
Max werkhoogte A stand 133 cm
Opberglengte 102 x 20 x 50 cm
Uitgeschoven lengte 310 cm
Gewicht 10 kg
Opberglengte categorie 1-2 m
Gewicht categorie 5-10 kg