Telescopische vouwladder 4x3 Big One
* De foto kan afwijken van de omschrijving, het genoemde aantal treden in de omschrijving is leidend!

Telescopische vouwladder 4x3 Big One


De Big One telescoopladder is een ladder en trap in één. De multifunctionele ladder is te gebruiken als ladder in A-stand, rechte ladder maar ook als dubbele trap en zelfs op een ongelijke ondergrond. Alle specificaties

 Op voorraad

 Levenslange garantie op laswerk

 Tijdelijk 20% korting

 Betrouwbaar 5000+ klanten

prijs:  € 320,52 excl btw   NU t/m zondag:   € 256,42 excl btw
€ 310,26 incl btw

 

De ladder heeft een handige telescopische functie waarmee u de ladder gemakkelijk per trede kunt verstellen. De Big One 4x3 ladder heeft 6 sporten, maar is met de telescoopfunctie uit te schuiven naar 10 sporten. De telescoopladder kan dus gebruikt worden voor een ongelijk niveau. U hoeft zich dan geen zorgen te maken dat u onstabiel staat want de ladderbomen van de Big One zijn aan beide uiteinde conisch uitlopend, wat zorgt voor extra stabiliteit.


Deze multifunctionele ladder, die bedoeld is voor professioneel gebruik, is ideaal omdat het op meerdere manieren in te zetten is. Zo kunt u de ladder als rechte ladder gebruiken en dan heeft het een hoogte van 310 cm en dat terwijl de ladder ingeklapt maar 103 cm is, de ladder neemt dus niet veel ruimte in beslag en is makkelijk mee te nemen. Daarnaast weegt de ladder, zie ook als dubbele trap kan fungeren, maar 10 kilo. Het voordeel van de Big One telescopische ladder is de geanodiseerde boom waardoor de ladder niet afgeeft, dit in tegenstelling tot andere aluminium telescoopladders.


Deze telescoopladder is zeer geschikt voor loodgieters, installateurs, monteurs, schilders en andere industriële beroepen. Op de Big One zit 10 jaar fabrieksgarantie en voldoet aan NEN 2484 / EN 131 norm.

Aantal sporten 6-10
Max werkhoogte A stand 137 cm
Opberglengte 103 x 20 x 55 cm
Uitgeschoven lengte 310 cm
Gewicht 10 kg
Opberglengte categorie 1-2 m
Gewicht categorie 10-15 kg