Telescopische vouwladder 4x4 Big One
* De foto kan afwijken van de omschrijving, het genoemde aantal treden in de omschrijving is leidend!

Telescopische vouwladder 4x4 Big One


De multifunctionele Big One ladder is ideaal om te gebruiken als rechte ladder, ladder in A-stand, dubbele trap en als trap op ongelijk niveau. Het is een alles in één ladder en dat voor een mooie prijs. Alle specificaties

 Op voorraad

 Levenslange garantie op laswerk

 Tijdelijk 20% korting

 Betrouwbaar 5000+ klanten

prijs:  € 588,57 excl btw   NU t/m zondag:   € 470,85 excl btw
€ 569,73 incl btw

 

De Big One telescoopladder is eenvoudig in gebruik en erg veilig. Als u de dubbele trap of ladder in A-stand wilt oppakken dan klapt de Big One niet gelijk in en dat is extra prettig voor de vingers. Het unieke uitschuifsysteem zorgt ervoor dat u een rechte ladder van 424 cm kunt krijgen, maar ook de ladder in A-stand kunt zetten voor extra stevigheid. De ladder heeft twee centrale verankeringspunten en hiermee kunt u de ladder gemakkelijk per trede verstellen. De Big One ladder telt 8 sporten, maar u kunt hier gemakkelijk 14 sporten van maken.


Een voordeel van de Big One telescopische ladder is de geanodiseerde boom waardoor de ladder niet afgeeft, dit in tegenstelling tot andere aluminium telescoopladders. De professionele ladder is ingeklapt maar 131 cm bij 20 cm bij 62 cm en weegt 13 kilo. Dit zorgt ervoor dat de Waku ladder gemakkelijk te vervoeren is en daarmee is het zeer geschikt voor industriële beroepen als schilder, loodgieters, installateur of monteur. Op de Big One zit 10 jaar fabrieksgarantie en voldoet aan NEN 2484 / EN 131 norm.

Aantal sporten 8-14
Max werkhoogte A stand 193 cm
Opberglengte 131 x 20 x 62 cm
Uitgeschoven lengte 424 cm
Gewicht 13 kg
Opberglengte categorie 1-2 m
Gewicht categorie 10-15 kg